Comenta els capítols de Polseres Vermelles aquí. Els dilluns a les 22:30 h.

19 ene 2013

Capítol 14

Igor i Àlex
Aquí us deixem el capítol 14 de Polseres Vermelles. L'audiència d'aquest episodi va ser de 842.000 espectadors i 25% de share. Aquest fet, va suposar un rècord històric d'audiència per part de l'exitosa sèrie. 
Si voleu saber tot el que no s'ha explicat sobre aquest capítol, podeu consultar el blog de l'Albert Espinosa fent clic aquí.
També teniu les imatges més impactants del primer capítol aquí.
PD: Per consultar les últimes notícies sobre Polseres Vermelles podeu seguir-nos al Twitter

 
Han passat dos anys des del dia que els Polseres es van acomiadar del Lleó i el grup es va desfer. Avui, per fi, li donaran l'alta definitiva després de tants anys a l'hospital. El Roc, l'únic Polsera que quedava amb ell, ha tornat a Andorra amb la seva família. Per la seva banda, el Toni ara és zelador de l'hospital. Treballa a la planta infantil amb un grup de nens que són fans dels Polseres i els explica les seves aventures. El dia acaba de la pitjor manera possible: la Dra. Andrade comunica al Lleó que encara no podrà abandonar l'hospital

1 comentario:

  1. ¿com s'anomena la cançò que sona quan la cris i el lleò estan junts, es fan el petò.. quan apareix la seva esena d'amor? un petonet, gràcies.

    ResponderEliminar

Deixa el teu comentari amb responsabilitat i sense faltar al respecte.
Moltes gràcies per comentar